kaldejska numerologija

ivanna nikšić

Izračun
Što znači pomoć numerologa? PDF Ispis E-mail
Odgovarajući na pitanja vezana za numerologiju, često se susrećem sa pitanjima kako numerologija može pomoći. Važno je naglasiti kako svaka osoba može samoj sebi pomoći najviše. Živimo u užurbanom svijetu u kojem su mjerila uspjeha povezana sa posjedovanjem kuća, vikendica, stanova, automobila, jahti, novih tehnologija. Sve što posjedujemo u materijalnom obliku želimo pokazati u najboljem svijetlu, pa pritom vozimo automobil na servis, peremo ga, osiguravamo, čistimo kuću, brišemo prašinu, peremo prozore…Kada ste zadnji puta toliko brinuli o sebi?
Opširnije...
 
Izračun brojeva PDF Ispis E-mail

Uzmimo primjer osobe rođene 19. siječnja 1980 godine koja se zove Ana Horvat. Ana je rođena u broju 1 jer je rođena devetnaestoga u mjesecu ( isto tako svi rođeni 1., 10. i 28. su broj 1). Koristeći tablicu 2 izračunajte vrijednost vašega imena i prezimena.

ANA=1+5+1=7

HORVAT=5+7+2+6+1+4=25

ZBROJ=7+25=32=3+2=5

Nakon zbroja imena i prezimena, provjerite u Tablici 1 kako se slažu brojevi imena i prezimena sa datumom rođenja. Ana iz primjera ima skladnu kombinaciju brojeva iz datuma rođenja sa brojevima imena i prezimena.

Opširnije...
 
Značenje brojeva PDF Ispis E-mail

Numerologija vam pomaže da razumijete svoje osobine i okolinu u kojoj živite. Promjene koje priželjkujete nisu uvijek tako daleke i nedostižne. Vjerojatno ste već imali prilike čuti za sretne i nesretne brojeve u numerologiji. Važno je naglasiti kako sretan broj nije sretan za svakoga pa prilikom analiza i pokušaja da učinite bolju numerološku situaciju za sebe, u nedostatku dovoljno ispravnih podataka možete si i naštetiti.

Opširnije...
 
Određivanje povoljnih brojeva PDF Ispis E-mail
Odrediti najpovoljniji broj za svaku pojedinu osobu je uvijek poseban zadatak. Uzeti u obzir datum rođenja i složiti povoljnu kombinaciju ponekad zna biti pravi izazov. Svaki broj je poseban za sebe, priča svoju priču i u kombinaciji sa drugim brojevima mora biti u slozi kako bi pružio najbolje vibracije za vlasnika. Najveći problem uvijek predstavlja fiksni dio, a to je prezime. Prezime je obiteljsko naslijeđe, i malo je onih koji će ga se olako odreći pa čak i pod uvjetom povoljnije numerološke kombinacije. U kojim sve područjima života je potrebno pripaziti kakvim se brojevima služimo pročitajte u nastavku.
Opširnije...