kaldejska numerologija

ivanna nikšić

Zanimljivo
Igre na sreću PDF Ispis E-mail
Osvojiti dobitak na igrama na sreću česta je želja. Neki se trude više neki manje, ali svi oni koji uplate listić lota ili se odluče kladiti na kladionici potajno se nadaju dobitku. Često se kao numerolog susrećem sa pitanjima koja su vezana za mogućnost ostvarenja velikog dobitka na lotu ili kladionici. Svi misle kako je pronaći formulu za sretne brojeve jednostavan zadatak. Čak se i Cheiro, jedan od najutjecajnih numerologa na svijetu za vrijeme svoga života morao pozabaviti ovim fenomenom. Naime, njega su često znali pitati na kojega konja bi se trebalo kladiti. Dakle, zanimanje za laku zaradu putem lota nije stalo ni danas, može se zaključiti kako interes samo raste.
Opširnije...
 
Broj 13 PDF Ispis E-mail
Broj 13 je oduvijek privlačio pozornost ljudi, ali naravno najviše u negativnom kontekstu. Na taj dan po vjerovanju mnogih mogu Vam se dogoditi samo loše stvari i onda je najbolje ne izlaziti iz kuće. Takvo praznovjerje ostalo je i bez obzira što mnogi tvrde da im je upravo ovaj dan u tjednu savršeno sretan.
Opširnije...
 
Jeste li znali? PDF Ispis E-mail
Postoje male sitnice koje nas čine tako posebnima, a da ni sami toga nismo svjesni. Ili možda jesmo? Jeste li se ikada zapitali zašto neke osobe inzistiraju na savršeno postavljenom stolu i finim gurmanskim specijalitetima? Mi numerolozi bi znali odgovor: zato jer su rođeni u broju 5!

Opširnije...