kaldejska numerologija

ivanna nikšić

Određivanje povoljnih brojeva PDF Ispis E-mail
Odrediti najpovoljniji broj za svaku pojedinu osobu je uvijek poseban zadatak. Uzeti u obzir datum rođenja i složiti povoljnu kombinaciju ponekad zna biti pravi izazov. Svaki broj je poseban za sebe, priča svoju priču i u kombinaciji sa drugim brojevima mora biti u slozi kako bi pružio najbolje vibracije za vlasnika. Najveći problem uvijek predstavlja fiksni dio, a to je prezime. Prezime je obiteljsko naslijeđe, i malo je onih koji će ga se olako odreći pa čak i pod uvjetom povoljnije numerološke kombinacije. U kojim sve područjima života je potrebno pripaziti kakvim se brojevima služimo pročitajte u nastavku.

ODRASLI

Kada nam brojevi iz imena i prezimena ne odgovaraju, tada je preporuka promjena/izmjena imena ili prezimena. Da bi promijenili ime iili prezime morate biti u potpunosti sigurni da je to odluka iza koje čvrsto stojite i da vas nište neće pokolebati u namjeri da je i izvršite. Promjena se pokušava uvijek izvršiti na najjednostavniji mogući način poput dodavanja ili oduzimanja slova u imenu (npr Darijo postaje Dario itd.). Ima i radikalnijih primjera izmjene imena, no svaka promjena zahtijeva konzultaciju sa klijentom koji će i nositi novo ime.

PODUZEĆA

Kako bi definirali koje je najpovoljnije numerološko rješenje za izbor imena poduzeća moramo uzeti u obzir datum rođenja vlasnika, djelatnost poduzeća i potencijalni dan osnivanja novog poduzeća. Nije isto ako vam se firma zove u vibraciji broj 5 (koji je zadužen za komunikaciju, putovanja itd) a vi zapravo želite otvoriti pogrebno poduzeće.

DJECA

Najpovoljnije bi bilo da ime za dijete odaberete u konzultaciji s numerologom prije rođenja djeteta. Na taj način sigurni ste da vaše dijete dobiva najsnažniju numerološku kombinaciju koja mu pomaže od prvih dana odrastanja.

KUĆNI BROJ

Kada je kućni broj u skladu sa vlasnicima kuće koji u njoj žive velika je vjerojatnost sklada u obitelji. Svaki kućni broj nosi svoju priču i utječe na naše raspoloženje. Vlasnici kuća i stanova na kućnom broju 5 obično najbolje profitiraju ako unajmljuju stan, dok oni na kućnom broju 1 mogu često biti sami.

REGISTARACIJSKE TABLICE (AUTOMOBIL, MOTOR, BROD...)

Registracijske oznake mogu vam stvarati probleme ukoliko broj kojim vibriraju nije u skladu sa vlasnikom (ali i vozačem). Ukoliko broj nije sretan veća je vjerojatnost krađe vozila, prometne nezgode ili kvara.

 
« Prethodna   Sljedeća »