kaldejska numerologija

ivanna nikšić

Jeste li znali? PDF Ispis E-mail
Postoje male sitnice koje nas čine tako posebnima, a da ni sami toga nismo svjesni. Ili možda jesmo? Jeste li se ikada zapitali zašto neke osobe inzistiraju na savršeno postavljenom stolu i finim gurmanskim specijalitetima? Mi numerolozi bi znali odgovor: zato jer su rođeni u broju 5!

Isto tako nemojte misliti da možete jednostavno "preveslati" sugovornika rođenoga u broju 2. Možda djeluju pomalo naivno i neiskvareno no međutim njihova specijalnost je "osjetiti" napetosti u zraku. Poslati više od dva sms-a broju 7? Nemojte ni slučajno! Misliti će da ga kontrolirate: )  Znate li tko se ponaša kao najveće dijete prepuno maštovitih ideja? Broj 3! Osmice su zato kada je posao u pitanju ozbiljne i fokusirane no čim je posao završen pucaju od smijeha. Iako im većina toga polazi od ruke, broj 1 je često uspješan i u tjeranju društva od sebe - njegovu veličanstvenost teško je podnositi. Ratnici rođeni u broju 9 često se opuštaju uz meditaciju i laganu prehranu. Želite ići na putovanje ali bi da vam ga netko drugi isplanira i analaizira sve detalje? U tom slučaju obvezno pozovite broj 4 kao suputnika. Ako je potrebno doktorirati će na planiranju putovanja! Prijateljica je zaboravila na dogovor? Ako je rođena u broju 6 vjerojatno je zapela u kozmetičkom salonu i očekuje da joj taj propust zaboravite! Zbog ljepote se trpi i u prijateljstvu, rekla bi šestica i nastavila s manikurom.

Puno je sitnica koje nas određuju, pletu niti naše osobnosti i u konačnici stvaraju naše ja. Ne dajte se omesti, navesti na krivi put jer mi sami sebi gradimo put k sreći. Budite ono što jeste, pronađite svoje korjene i okrijte koliko je malo potrebno da bi istinski uživali u stvaranju svoje sreće. Uživajte!

 
« Prethodna   Sljedeća »