kaldejska numerologija

ivanna nikšić

FAQs PDF Ispis E-mail
 • Može li numerologija odrediti kada će netko umrijeti?
  Ne. Numerologija ne može odrediti kada će osoba umrijeti, a čak i da može ne bi bilo etično od numerologija da vam to i kaže.
 • Može li numerologija “pogoditi” dobitne bojeve na lotu ili kladionici?
  Ne. Numerologijom se ne mogu odrediti ni pogoditi dobitni brojevi lota, ali se mogu izdvojiti ljudi koji u svojim osobnim podacima imaju veću šansu za osvajanje dobitka na lotu.
 • Smatra li se 0 (nula) brojem i što znači?
  U kaldejskoj numerologiji 0 nije broj već samo pojačava značenje broja uz kojega stoji. Tako broj 50 jače vibrira od broja 5.
 • Koji numerološki sistem je najbolji?
  Nitko ne može reći koji je sistem numerologije najbolji. Važno je da sami odlučite koji sistem želite proučavati i da ne mješate više sistema budući da svaki sistem ima svoje zakonitosti.
 • Da li je broj 13 nesretan kako mnogi tvrde?
  Prema kaldejskoj numerologijai broj 13 uopće nije nesretan, ali kako donosi brojne promjene u životu osobe koja ga nosi samim time okarakteriziran je kao nedaća. Značenje ovoga broja ovisi o brojevima sa kojima je u kontaktu, pa može biti u sretnim, nesretnim i neutralnim kombinacijama.
 • Može li numerolog riještii sve moje probleme?
  Ne može. Numerolog služi kao savjetnik pri rješavanju problema, uči kako pronaći sebe i biti u skladu sa sobom. Ako ste spremni na promjene u životu morate raditi na sebi.
Ukoliko imate pitanja na koja još uvijek nemate odgovor pošaljite email putem kontakt stranice!