kaldejska numerologija

ivanna nikšić

Što znači pomoć numerologa? PDF Ispis E-mail
Odgovarajući na pitanja vezana za numerologiju, često se susrećem sa pitanjima kako numerologija može pomoći. Važno je naglasiti kako svaka osoba može samoj sebi pomoći najviše. Živimo u užurbanom svijetu u kojem su mjerila uspjeha povezana sa posjedovanjem kuća, vikendica, stanova, automobila, jahti, novih tehnologija. Sve što posjedujemo u materijalnom obliku želimo pokazati u najboljem svijetlu, pa pritom vozimo automobil na servis, peremo ga, osiguravamo, čistimo kuću, brišemo prašinu, peremo prozore…Kada ste zadnji puta toliko brinuli o sebi?

Pritom zaboravite na frizere, novu odjeću i slično. Pomoć numerologa prilikom promjene neskladnih brojeva je samo korak ka putu uspjeha. Mijenjanjem brojeva u osobnim podacima numerolog vam pomaže da se usmjerite na „pravi put“. Dakle, ukoliko su vaši podaci u neskladu možete imati poteškoća u pronalaženju samoga sebe i pritom se praktički izgubiti u traženju odgovora na pogrešnom mjestu. Korekcijom nepovoljnih brojeva otvorili ste si vrata novih mogućnosti. Hoćete li ih iskoristiti ostaje na vama! Kada su brojevi u neskladu vidjeti pravo rješenje je kao da gledate kroz prljavi prozor. Zašto ne biste očistili prozore i jasnije vidjeli situaciju koja vas muči?

Promjenom imena ili prezimena (što uključuje i promjenu prezimena prilikom udaje) mijenjaju se odnosi među brojevima, nekada je taj odnos poboljšan, nekada pogoršan, a ima i primjera gdje situacija ostaje ista. Što to znači? Zamislite da ste vi kuća i da je promjena prezimena ili imena samo dorada na kući, npr. promjena prozora. Imali ste stare prozore i kuća je bila u zimsko vrijeme hladna. Novim prozorima željeli biste si osigurati slijedeću zimu puno topliju od prethodne. Potrebna je prilagodba jer i novi i bolji prozori trebaju vremena da ih upoznate. Isto tako treba i vama vremena da upoznate novu/ga sebe. Novi brojevi vibriraju drugačije, sada u pozitivnom smjeru. To može značiti da se u vašemu životu postupno događaju brojne promjene jer se i vi mijenjate. Ukoliko ste nezadovoljni sa poslovnim partnerom, prijateljem ili emotivnim partnerom nemojte se čuditi ukoliko takvu odnosi „umru“ (nakon promjene). To samo znači da su se takvi odnosi odavno iscrpili i da vam ne čine dobro. Nije čak ni bitno tko je koga više sputavao, često je to splet okolnosti iz kojega samo mudra i već iskusna osoba zna i može izaći. Vjerovati u sebe, čvrsto stajati iza svake svoje odluke ali pritom ostati svjestan svojih mogućnosti i odgovornosti je zadatak koji nije lako ispuniti. Stoga dragi moji, vjerujte u sebe, brinite se o sebi (jer tko će ako ne vi sami) i uspjeh će doći!

 
« Prethodna